Antoinette Beumer voor zes maanden naar RTL
05-02-2019 09:23:56 | Door: Saskia van Weert | hits: 2205 | Tags:

Regisseur en schrijfster Antoinette Beumer verbindt zich de komende zes maanden aan RTL/Videoland als Creative Producer Fictie. Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, keert ze terug na de opnames van haar film Mijn vader is een vliegtuig.

Als Creative Producer Fictie Fictie zal zij zich voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe titels op gebied van series, films en documentaires, het scouten van talent en het initiëren van samenwerkingen waaronder coproducties met het buitenland..

Sven Sauvé, CEO van RTL: “Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis. Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde. Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.”

Antoinette Beumer is regisseur van onder meer Hertenkamp, Spangen, De Gelukkige Huisvrouw, Loft en Soof. In 2018 verscheen haar debuutroman Mijn vader is een vliegtuig.

www.rtl.nl
www.videoland.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie