Are you the One bij Videoland en MTV
01-09-2021 17:54:00 | Door: David de Jong | hits: 1827 | Tags:

Are You The One, één van de populaire datingprogramma’s van MTV in de VS, komt naar Nederland. Kaj Gorgels gaat als presentator de tien single mannen en tien single vrouwen begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte match. De serie is op Videoland en MTV te zien

Kaj Gorgels heeft presentatie-ervaring bij Temptation Island (RTL5) en Expeditie Robinson (RTL4) en daarmee kennis op het gebied van liefde én kennis op het gebied van spel. Are You The One is vanaf vrijdag 15 oktober 2021 te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober 2021 om 19:00 uur bij MTV.

Kaj Gorgels: “Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spel-element. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.”

Are You The One? is een productie van ViacomCBS International Studios, geproduceerd in samenwerking met ITV Studios Netherlands.

www.viacominternationalstudios.com
www.viacomcbsemeaa.com
www.itvstudios.nl
www.mtv.nl
www.videoland.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie