BNNVARA zoekt mediatalent voor BNNVARA Academy
14-05-2018 09:35:02 | Door: | hits: 4477 | Tags:

Talenten kunnen zich aanmelden voor de BNNVARA Talentday 2018. De talentenscouts van de omroep wachten dit jaar niet rustig af totdat de online aanmeldingen binnenkomen; de BNNVARA-auditiebus toert ook langs opleidingen, festivals en verenigingen door het hele land op zoek naar talentvolle makers voor zowel voor als achter de schermen, zoals designers, vloggers, journalisten, creatieve redacteuren, CMD’ers, regisseurs of presentatoren.

Emma Wortelboer doorliep de BNNVARA Academy twee jaar geleden en is nu presentator bij BNNVARA.

Wortelboer: “Toen ik 17 jaar was en vers van de havo kwam meldde ik mij aan voor de Talentday, want ik wist zeker: ik kan dit en ik wil dit. Alleen moest ik nog dat BNN-groepje overtuigen. En nu iets meer dan 3 jaar verder heb ik al meerdere programma’s voor BNNVARA mogen maken en geloof me, dat is mega vet. Twijfel alsjeblieft niet aan jezelf. Het is mij somehow ook gelukt, dus meld je aan!”

Presentator Angelo Diop van 101Barz, beter bekend als Rotoch, behoorde 12 jaar geleden tot de eerste lichting academystudenten.

Rotjoch: “Zoiets als Academy kan vooral in het begin heel leerzaam zijn en uiteindelijk kan het misschien zelfs een life changer zijn.”

Op zaterdag 9 juni tijdens Talentday mag een grote selectie zich van zijn of haar beste kant komen laten zien bij professionals uit het vak. De besten krijgen een felbegeerde plek op de BNNVARA Academy, een leer-/werktraject waar de talenten alle aspecten van het maken van content voor radio, televisie en internet leren. Met de Academy wil BNNVARA talent de kans geven om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en workshops hand in hand gaan. Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie. 

www.bnnvaraacademy.nl
www.bnnvara.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie