Bart Nolles en Simon Zijlemans presentatoren UEFA Europa League bij RTL 7
20-09-2018 13:20:00 | Door: | hits: 5775 | Tags:

Donderdag 20 september is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Bart presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Simon is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van Speler van de Week. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League.

Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb.

De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.  

www.rtl.nl/rtl7

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie