Bekende Nederlanders en kijkers in Het Nationale Verkeersexamen op SBS6
09-12-2021 16:17:00 | Door: David de Jong | hits: 1218 | Tags:

Op 22 december is op SBS6 Het Nationale Verkeersexamen te zien. Catherine Keyl, Olcay Gulsen, René Le Blanc, Bert van Leeuwen, Nienke Plas en Rayen Panday gaan met 44 andere Nederlanders een theorietest doen die samen met het CBR is opgesteld.

De bekende Nederlanders hebben voorafgaand aan de opnames een praktijktest gedaan. Het Nationale Verkeersexamen 2021 wordt gepresenteerd door Viktor Brand.

De theorietest waaraan de deelnemers in de studio – en de kijkers thuis, die online kunnen meedoen – worden onderworpen, is gebaseerd op actuele verkeersontwikkelingen en bestaat uit drie rondes met uiteenlopende vragen. Alexander Pechtold, algemeen directeur van het CBR en voormalig partijleider van D66, is in de studio aanwezig en treedt op als duider van actuele verkeersontwikkelingen en verkeersfeiten en -wetenswaardigheden: Alexander Pechtold: "De theorietest is speciaal voor deze show gemaakt. En is juist leuk en nuttig als je al langer je rijbewijs hebt, want er is veel veranderd in de afgelopen jaren. Door Het Nationale Verkeersexamen zijn kijkers op een ontspannen manier bezig met verkeersveiligheid. Daar zet ik me samen met collega's graag voor in."

De CBR-examinator die de praktijkrit heeft afgenomen bij de bekende Nederlanders geeft  duiding aan verkeerssituaties in de prakrijk.

Het Nationale Verkeersexamen 2021 wordt geproduceerd door IDTV.

Foto: William Rutten.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie