Bert Habets toegetreden tot Board Canal+ Luxembourg (M7 Group)
16-04-2021 09:41:00 | Door: David de Jong | hits: 1503 | Tags:

Bert Habets, voormalig CEO van zowel RTL Group als RTL Nederland is op 1 januari 2021 toegetreden tot de Board of Directors van Canal+ Luxembourg.

Het bedrijf staat ook bekend als M7 Group en is ook actief is in de Benelux, Oostenrijk, Duitsland en Oost-Europa met merken als Canal Digitaal, TV Vlaanderen, TeleSat, Online, Canal+ Series, HD Austria, M7 Deutschland, Skylink, Direct One en FocusSat. Het bedrijf is primair een televisiedistributeur die zijn oorsprong kent in satelliettelevisie en daarnaast steeds meer richt op IPTV en streaming content. Canal+ Luxembourg heeft aangegeven dat Bert Habets gaat helpen om de contentpropositie en de organisatie te versterken.

Bert Habets is aangesteld in de board, primair in de rol als extern toezichthouder. Verder maken  Ernst Jan van Rooijen (CFO), Hans Troelstra (CEO) en Glisnik Jaromir (extern toezichthouder) deel uit van de Board of Directors. Bert Habets is ook lid van de Board of Directors van OSN, een televisieplatform in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) waar voormalig SBS-topman Patrick Tillieux de CEO van is. De voormalig RTL-topman is verder actief als projectleider van de voetbal-BeNeLiga, is betrokken bij de opzet van Our House (electronic dance music museum experience) en heeft een deelneming genomen in TradeCast.

www.m7group.eu
www.canaldigitaal.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie