Big Brother begint weer op RTL
04-01-2021 11:54:41 | Door: Saskia van Weert | hits: 1657 | Tags:

Vanaf maandagavond 4 januari zijn de belevenissen in het Big brother-huis weer te volgen op televisie en via Videland. Acht deelnemers zijn op 1 januari het huis in gegaan. De eerste uitzending wordt vanaf 20:30 uur uitgezonden op RTL 4 en RTL 5.

Ruim twintig jaar na de eerste versie van de moeder der realityprogramma’s gaan vier Nederlanders en vier Vlamingen opnieuw het experiment aan met Big Brother. De winnaar kan een bedrag tot maximaal 100.000 euro winnen. Elke week moet er een kandidaat naar huis. In de dagboekkamer moeten de deelnemers iemand nomineren om te vertrekken. Speciaal voor het programma lanceert de succesvolle zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls, de titelsong.

De deelnemers zijn docente Danielle, student Jowi, flapuit Liese, commercieel adviseur Thomas, de temperamentvolle Nathalie, biologe Naomi, rapper en danser Ziko en klusjesman Theo. Zij namen hun intrek in het Big Brother-huis in Amsterdam bij de Arena.

De overige uitzendingen zijn te volgen via RTL 5, Videoland en de Vlaamse zender VIER. Naast de dagelijkse uitzendingen is er op donderdagen een liveshow en zijn er videostreams op Videoland, waar ook de reguliere afleveringen terug te kijken zijn.

Big Brother wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, in samenwerking met Lecter Media.

Foto: Michel Schnater

www.bigbrother2021.com
www.rtl.nl
www.endemolshine.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie