Bijna 10.000 online tickets verkocht voor DI-RECT
08-06-2020 17:27:00 | Door: David de Jong | hits: 2347 | Tags:

Er zijn bijna 10.000 tickets verkocht voor het online optreden van DI-RECT. Vanuit het Nationale Theater in Den Haag konden maximaal 30 bezoekers het optreden meemaken, maar dankzij een online variant konden fans alsnog meegenieten. Fans konden daarbij zelf bepalen wat ze een kaartje waard vonden. De capaciteit van het Nationale Theater is circa 15 keer zo klein als het aantal verkochte online tickets.

Op showtime keken ruim achtduizend tickethouders mee. Ook voor de band was het een unieke ervaring. Op een groot scherm konden de bandleden zien wat er in de chat van de livestream werd gezegd, zo was er alsnog de mogelijkheid tot interactie. De toegang voor de online show werd geleverd door GUTS Tickets.

Tom Roetgering, CCO van GUTS: "We zien livestreamen als een nieuwe realiteit. Ook als de concertzalen straks weer vol mogen met bezoekers, heeft een livestream een significante toegevoegde waarde. Het zorgt voor extra inkomsten voor de artiest, en maakt het mogelijk om een uitverkocht concert toch bij te wonen, ook voor fans die vanwege logistieke of persoonlijke omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. GUTS is trots om in dit proces mee te denken en een tool te bieden die dit waarmaakt."

DI-RECT zal opnieuw een soortgelijk optreden verzorgen op 4 juli 2020 vanaf De Pier in Scheveningen, waarvoor eveneens online tickets worden verkocht.

www.guts.tickets

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie