Bindinc. stelt Branco Scherer aan als Manager New Business 
17-05-2022 10:40:41 | Door: Saskia van Weert | hits: 2233 | Tags:

Bindinc., het mediabedrijf dat videocontent verbindt met kijkers, stelt Branco Scherer aan als Manager New Business. Hij werkte eerder onder andere bij Viacom, Endemol en Ex Machina.

De manager treedt toe tot het MT van Bindinc. en wordt verantwoordelijk voor de new business, van innovatietrajecten tot het commercieel lanceren van nieuwe producten en diensten. 

Elke kijker, ongeacht het platform of device, moet door Bindinc. gegidst kunnen worden naar de best passende videocontent. Aan de makerskant geldt de uitdaging dat producenten en zenders op zoek zijn naar de juiste doelgroep voor hun videocontent. Dat vraagt om het ontwikkelen van producten en diensten die sterk datagedreven zijn. Scherer zal de ingezette digitale transformatie van Bindinc. verder vormgeven. 

Branco Scherer: “Bindinc. heeft het eerste fundament voor een toekomstbestendige business gelegd. De organisatie heeft een sterke onafhankelijke positie, de capabilities op orde en het lef in huis om met nieuwe diensten en businessmodellen echt een bijdrage te leveren aan de video en kijkersperformance van de industrie. Zowel de ondernemende bedrijfscultuur, als de koers die het bedrijf kiest, sluiten naadloos aan op de wijze waarop ik tegen het vak aankijk.”

www.bindinc.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie