BlazHoffski koopt tv-rechten Alles rustig? van journalist Nick Klaessens
19-11-2018 11:25:00 | Door: | hits: 2153 | Tags:

De film- en tv-rechten van de debuutroman Alles rustig? van Nick Klaessens zijn aangekocht door BlazHoffski. De komende maanden zullen zij het boek dat dit najaar verscheen bij de Arbeiderspers verwerken tot een mogelijke tv-serie, in samenwerking met de auteur.

Dan Blazer, algemeen directeur van BlazHoffski: "Waar De Luizenmoeder zich afspeelt op een school en Toren C op een kantoor is hier de arena een amateur voetbalclub. Alles rustig? is een eigentijds, multicultureel verhaal met humor en ontroering. Een soort kruising tussen Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Toren C. We zijn blij en vereerd dat Nick Klaessens en de Arbeiderspers voor BlazHoffski hebben gekozen."

BlazHoffski Productions ontwikkelt, produceert en distribueert televisieprogramma's in alle grote genres: entertainment, infotainment en kwalitatief hoogwaardig drama. Het is een zelfstandig label, onderdeel van Warner Bros International.

Journalist Nick Klaessens voelt zich al negen jaar een vreemdeling in de dorpse smeltkroes van Amsterdam-Noord, totdat een oude liefde op zijn pad komt: voetbal. De 32-jarige Limburger treedt toe tot een team Marokkanen, Antillianen, Turken, Surinamers en een Malinees. Nick is de enige die niet in Amsterdam is geboren, maar is de ontbrekende stille kracht waar de Zaterdag 2 van DVC Buiksloot naar op zoek was. In no-time is hij aanvoerder, verbeteren de prestaties en het plezier en de privélevens worden steeds belangrijker. Nick leert zijn teamgenoten en Noord, maar vooral zichzelf beter kennen.

Nick Klaessens schrijft voor Veronica Magazine, Vogue, Playboy, Esquire en Runner's World. Toen hij vijf was debuteerde hij in de F1 van Eindse Boys. Via omzwervingen bij VV Heel, Victoria, SVC 2000 en DHL kwam hij terecht bij DVC Buiksloot in Amsterdam-Noord.

www.arbeiderspers.nl
www.blazhoffski.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie