Blue Pixl Media neemt GoStreaming.nl over
15-07-2022 12:37:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1588 | Tags:

Blue Pixl Media heeft GoStreaming.nl overgenomen. Met de overname versterkt Blue Pixl Media haar positie in de technologie- en entertainmentmarkt in Nederland en België.

Het platform wordt toegevoegd aan het huidige portfolio van Blue Pixl Media, dat al bestond uit TechRadar (Benelux & Spanje), TechPulse, Clickx en Shoot.

GoStreaming.nl schrijft over alles wat te maken heeft met de streamingdiensten Disney Plus en Viaplay. Het platform is een autoriteit op het gebied van streaming en staat vaak bovenaan in Google bij belangrijk nieuws en relevante zoektermen.

Streaming groeit

Leander Vogels en Jan Boerboom, managing directors van Blue Pixl Media: “GoStreaming.nl is een mooie aanvulling op ons huidige portfolio. Het is een sterk merk binnen de groeiende streamingmarkt. We gaan onze kennis van sterke content en websites gebruiken om het platform naar een nieuw niveau te tillen.”

Stijn Brinkhaus, oprichter van GoStreaming.nl: "We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het uitbouwen van GoStreaming.nl. Met Blue Pixl Media hebben we de juiste partij gevonden om dit project verder vorm te geven en te professionaliseren”.

www.gostreaming.nl

www.bluepixlmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie