BrandDeli exclusieve salespartner Disney
07-08-2018 09:41:20 | Door: | hits: 2324 | Tags:

BrandDeli en Disney hebben aangekondigd intensief te gaan samenwerken. BrandDeli zal per 1 oktober 2018 de exclusieve ad salespartner zijn van Disney in de Nederlandse markt. Naast Disney vertegenwoordigt BrandDeli de kidsplatformen Nickelodeon en Momio.

Allard Ruyl, CEO van BrandDeli: “Met de toevoeging van Disney heeft BrandDeli de twee sterkste mediamerken voor kids ter wereld in haar portfolio. Wij bieden adverteerders daarmee een breder campagnebereik, efficiëntere inkoop en een groei in brand partnerships-mogelijkheden.”

De advertisingsales in Nederland deed Disney zelfstandig, maar nu is de stap gezet om in de Nederlandse markt de krachten te bundelen.

Eva van Lemmen, Head of Disney Media Sales & Partnerships: “De media versplintert, vooral onder de kidsdoelgroep. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een partner met wie wij samen op deze beweeglijke markt kunnen inspelen. BrandDeli is reeds marktleider in de kidsdoelgroep. Met hun ervaren kidsteam, groot netwerk, veelzijdige expertise en gestroomlijnde, professionele organisatie is BrandDeli voor ons de beste partij om mee in zee te gaan.”

Ruyl: “Wij zijn enorm trots om een sterk merk als Disney te mogen toevoegen. Het geeft een positief signaal aan de markt: wij blijven investeren in kidsmarketing. Kinderen zijn de consumenten van de toekomst en ook op jonge leeftijd hebben zij al veel invloed op aankopen binnen het gezin. Wij zien dat naast de core kidsadverteerders ook steeds meer niet-traditionele kidsadverteerders hun campagnes aanvullen met communicatie richting kinderen.”

BrandDeli wordt verantwoordelijk voor de tv-spotreclameverkoop en brand partnerships-oplossingen op zowel Disney XD als Disney Channel. Met de toevoeging van Disney levert BrandDeli de adverteerder met haar kinderportfolio een totaalbereik van een miljoen kinderen (6-12 jaar) per maand. De inkoop op Disney via BrandDeli zal met de start van de inkoop voor oktober al vanaf 23 augustus van start gaan. De relaties van Disney zullen worden geïnformeerd over de eventuele wijzigingen en in contact worden gebracht met het kindersteam van BrandDeli.

www.branddeli.nl  
www.disney.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie