Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo presenteren 5 Uur Show
20-07-2020 10:40:21 | Door: Saskia van Weert | hits: 1333 | Tags:

De 5 Uur Show op SBS6 wordt vanaf 17 augustus 2020 afwisselend gepresenteerd door Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. De twee ervaren journalisten bespreken wat er leeft in de samenleving met zowel deskundigen als betrokken mensen met een persoonlijk verhaal.

Om de week presenteert één van hen de dagelijkse live talkshow, die zich richt op actuele onderwerpen, crime, entertainment, royalty en politiek. Daarnaast werkt de 5 Uur Show samen met Hart van Nederland voor de dagelijkse update van het Nederlandse nieuws. Er is ook een rubriek waarbij iemand aandacht vraagt voor een bepaald onrecht of zich druk maakt om regionale of landelijke gebeurtenissen. In de studio wordt het probleem verder besproken en verschaffen deskundigen helderheid.

Brecht van Hulten: “De mix aan onderwerpen in combinatie met de actualiteit en het feit dat dit live-tv is maakt het dat ik ontzettend veel zin heb om de 5 Uur Show te gaan presenteren. Nu kan ik, na mijn wat meer serieuze kant, ook een meer lossere kant van mezelf laten zien."

Carolina Lo Galbo: “Als journalist en presentator vind ik het heerlijk om mensen te interviewen en ik kijk er enorm naar uit om dat nu te doen op het gebied van politiek tot showbizz. Ik wil graag ingewikkelde zaken eenvoudig maken en op zoek gaan naar het persoonlijke verhaal achter de actualiteit.”

De 5 Uur Show is van maandag tot en met vrijdag om 17:00 uur te zien bij SBS6 en via KIJK.nl.  Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Foto: William Rutten

www.kijk.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie