Britt Dekker verbindt zich voor drie jaar aan Talpa Network
02-03-2021 12:38:07 | Door: Saskia van Weert | hits: 1065 | Tags:

Britt Dekker tekent voor drie jaar bij Talpa Network. De hernieuwde samenwerking betekent dat Britt geregeld te zien zal zijn op SBS6.

Op de planning staat onder meer We Want More, waar Britt deel uitmaakt van het presentatieteam en backstage een grote rol vervult. De komende tijd is Britt te zien in Wie van de 3 dat deze week op SBS6 begint en vanaf vrijdag 23 april 2021 in het First & Last, ook op SBS6, samen met Martien Meiland.

Britt Dekker: "Ik zie deze programma’s als een hele grote verrijking op alles wat ik doe; mijn eigen online platforms over paarden/dieren en de kinderprogramma’s die ik maak bij AVROTROS. De kansen die ik krijg bij Talpa om mezelf te ontwikkelen als presentator, daar ben ik heel dankbaar voor en had eerlijk gezegd niet verwacht dit allemaal te mogen meemaken."

Marco Louwerens, directeur televisie: "Zoals Britt is er maar één. Ze raakt de kijker omdat ze  allereerst heel veel talent heeft maar ook omdat ze het hart op de tong draagt en een geweldig gevoel voor humor en timing heeft. De samenwerking van het afgelopen jaar smaakte naar meer. Na bijvoorbeeld Britts Gouwe Ouwen en de terugkeer van Wie van de 3 wilden we Britt de mogelijkheid geven om alle kanten van haar talenten te laten zien. We zijn dan ook ontzettend blij dat Britt bij ons blijft en kijken enorm uit naar de voortzetting van onze samenwerking met haar en de programma’s die we met haar gaan maken."

Foto: William Rutten

www.talpanetwork.com
www.sbs.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie