Bureauvijftig neemt tv-zender ONS over
22-01-2020 11:42:00 | Door: David de Jong | hits: 1605 | Tags:

Bureauvijftig, een creatief bureau dat gespecialiseerd is in ouderenmarketing, heeft op 1 januari 2020 televisiezender ONS overgenomen van Just Media Group. Met de overname kunnen zij hun kennis van de 50+ doelgroep inzetten om deze kansrijke, groeiende groep consumenten nog beter te bereiken en te voorzien van een interessant media aanbod. ONS heeft een bereik van 1,5 miljoen kijkers per week en is te ontvangen in ruim 4,6 miljoen Nederlandse huishoudens.

Bureauvijftig doet ruim 13 jaar voortdurend onderzoek in hun eigen Nationale 50Plus Panel (6000 leden) naar de groeiende doelgroep en weet daardoor als geen ander wat hen beweegt en waar zij behoefte aan hebben.

Eerder produceerde zij al de succesvolle TV programma's Ouwe Jongens Smorrebrod en Love for the Campsite met onder andere presentator Ron Brandsteder, die werden uitgezonden op ONS.

Floris Venneman, Partner en mede-eigenaar van Bureauvijftig: "Het aantal ouderen neemt toe en er is eigenlijk te weinig echt leuk, interessant en kansrijk media aanbod voor deze doelgroep. Dat gaat nu veranderen. Met ONS kunnen we de komende jaren vijftig plussers mooie content aanbieden".

ONS werd op 1 januari 2006 onder de naam NostalgieNet opgericht door KPN en Tijdsbeeld Media. In september 2015 werd de zender na de overname door Just Media tot ONS omgedoopt.  Just Media werd in juli 2019 overgenomen door het Vlaamse Marmalade Group die de zender van de hand heeft gedaan. Bureauvijftig is in handen van onder meer Floris Venneman en Arjan in 't Veld.

Zie ook: [Interview] Floris Venneman over overgenomen zender ONS

www.kijkbijons.nl
www.bureauvijftig.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie