Pim Schmitz CEO Talpa Network, Peter de Mönnink vertrekt
30-10-2020 11:11:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 8345 | Tags:

Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network, vertrekt per 31 december 2020. Pim Schmitz, lid van de Raad van Commissarisen van Talpa Network, neemt de rol van CEO over.

John de Mol namens de RvC van Talpa Network: “Het is meer dan spijtig dat we Peter de Mönnink zien vertrekken. Hij heeft de afgelopen jaren met een enorme inzet en ambitie gewerkt aan het vormgeven van Talpa Network dat we in 2017 zijn gestart. En terwijl we volop in de groeifase zaten, brak afgelopen voorjaar het coronavirus uit waarbij Talpa Network midscheeps werd geraakt. Het vermogen van Peter de Mönnink om vervolgens koers te wijzigen en de gevolgen van het coronavirus direct aan te pakken hebben ervoor gezorgd dat we nu tegen een stootje kunnen. Ik ben Peter zeer erkentelijk voor de invulling van zijn rol de afgelopen jaren en ik wens hem het allerbeste toe in een volgende rol. ”

Peter de Mönnink: "Ik wil John de Mol en Pim Schmitz bedanken voor hun jarenlange ondersteuning. Het ondernemerschap dat Talpa Network zo kenmerkt, heeft in die tijd gestalte gekregen in de groei van het bedrijf en de sterke merken met dito marktposities. Het was oprecht een fantastische periode. Ondanks het coronavirus staat er een robuust bedrijf met een groeipotentieel dat is gebaseerd op uitstekende mensen. Hun creativiteit wordt continu verankerd in krachtige merken. Toch is het na zoveel jaren een goed moment om mijn ambitieniveau te verleggen. Ik kijk met plezier en trots terug en verheug me op de volgende stap in mijn loopbaan."

www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie