Canal Digitaal komt met Starzplay series en films
14-04-2021 12:59:00 | Door: David de Jong | hits: 1781 | Tags:

Canal Digitaal start 16 april 2021 met het aanbieden van films en series van Starzplay. Eind 2020 begon de televisiedistributeur met het aanbieden van Canal+ Series via zijn on demandplatform. Canal Digitaal wil zich met de toevoeging van Starzplay verder profileren als volwassen streamingdienst.

Canal Digitaal is vooral actief met satelliettelevisie en sinds enige jaren ook als IPTV-aanbieder actief via verschillende providers. Canal Digitaal is sinds september 2019 onderdeel van de Canal+ Group (onderdeel Vivendi).

Op Starzplay, dat onderdeel is van het Amerikaanse Starz,  kan zowel direct een abonnement worden genomen, maar wordt ook sinds november 2019 aangeboden via Apple TV en sinds november 2020 via Amazon Prime als extra optie. Bij Canal Digitaal is het Starzplay-aanbod zonder meerprijs te zien voor alle OTT-abonnees, IPTV-klanten en satelliet-klanten met het pakket Rijk en Royaal. Daarbij kunnen abonnees van Canal Digitaal 129 series en films van Starzplay bekijken.

Christiaan Puper, Vice-president Country Manager Benelux bij Canal+ Luxembourg (Canal Digitaal): “Er is op dit moment een onstilbare honger naar interessante content zoals bij Netflix en Disney+ beschikbaar is. Nu we onderdeel van Canal+ Group zijn, kunnen we onze klanten voorzien in die behoefte. De series van Starzplay sluiten naadloos aan bij wat we onze klanten willen bieden: kwaliteitsseries die je wereld verrijken en vergroten. Met ons onderscheidende aanbod denken we een rijke toevoeging te zijn op de gevestigde markt.”

Via Starzplay zal onder meer de serie Ramy te zien zijn, die een Golden Globe won voor Beste acteur in een komedie en die gaat over de struggle van een moslimjongen in de westerse wereld. Voor de liefhebbers van kostuumdrama is er The Great, over Catharina de Grote, waarin Elle Fanning en Nicholas Hoult te zien zijn. De door George Clooney geregisseerde satirische serie Catch 22 is afgeleid van het gelijknamige boek en speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Voor de true-crime serie The Act ontving Patricia Arquette zowel een Emmy als een Golden Globe. Ook de romantische serie Normal People zal te zien zijn.

www.canaldigitaal.nl
www.starzplay.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie