Car Wars in najaar op SBS6
02-06-2021 12:43:00 | Door: David de Jong | hits: 2074 | Tags:

Onder de naam Car Wars zal SBS6 in het najaar 2021 bekende Nederlanders laten optreden als topcoureurs van radiografisch bestuurbare auto's. Leontien van Moorsel, Najib Amhali, René Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en voormalig F1-coureur Robert Doornbos nemen aan het programma deel.

Hun coaches - ervaren remote control kampioenen - bereiden ze voor op de straatraces, uitdagende off-road parcoursen en behendigheidsopdrachten. De BN'ers racen voor de eer, de coaches verdienen geld: hoe beter zijn BN'er presteert, hoe meer hij kan verdienen. Tim Coronel is de hoofdscheidsrechter en Winston Gerschtanowitz presenteert dit raceprogramma. Car Wars is dit najaar te zien op SBS6.

In vijf afleveringen strijden de bekende racers samen met hun coaches om de winst. Robert Doornbos gaat in de ogen van zijn collega-deelnemers de strijd in als de te kloppen favoriet. Met topsnelheden van 160 kilometer per uur racen de radiografisch bestuurbare autos over unieke circuits. Ze rijden over water, zand en ijs, vliegen van schansen, scheuren met caravans en springen van hoge flatgebouwen.

Winston Gerschtanowitz: “Car Wars is een programma naar mijn hart. Sport, strijd, drama: alles zit erin. Het besturen van radiografische bestuurbare autos lijkt zo eenvoudig, maar geloof mij: het is echt heel moeilijk om er goed in te worden. Daarom moeten de BN'ers ook zo hard trainen, maar dat doen ze. Ze zijn bloedfanatiek, de circuits zijn fantastisch, dus het wordt bloedstollend spannend.”

Car Wars wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

www.talpanetwork.com
www.sbs6.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie