Caroline Tensen tekent contract bij RTL
03-04-2019 11:12:00 | Door: David de Jong | hits: 3109 | Tags:

Caroline Tensen en RTL hebben een contract ondertekend waardoor Caroline in ieder geval de komende twee jaar te zien is bij RTL. Naast Postcode Loterij Eén tegen 100 gaat ze Wie Ben Ik? weer presenteren en zal ze af en toe te zien zijn als host van RTL Boulevard. Daarnaast ontwikkelt RTL momenteel een moderne variant van Het Spijt Me waarvan Caroline de allereerste host was in 1993.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing bij RTL: "Caroline is al heel lang een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Ik ben er heel blij mee dat ze weer terugkeert bij RTL. Ze hóórt echt bij ons. Ze is een warme, enthousiaste persoonlijkheid, die heel dicht bij de kijker staat. Naast de vertrouwde titels die ze gaat presenteren, zullen we uiteraard ook nieuwe formats met haar ontwikkelen. Welkom thuis Caroline!"

Caroline Tensen: “Toen Postcode Loterij Eén tegen 100 naar RTL ging, ben ik in gesprek gegaan over meerdere programma’s. Ik vind het ontzettend leuk dat deze titels er nu liggen. Ik heb er zin in om met Tijl Beckand en Ruben Nicolai Wie Ben Ik? te gaan doen. Het Spijt Me zit in mijn hart dus dat we dat nieuw leven inblazen vind ik echt geweldig. En dat ik daarnaast zo nu en dan aan de desk sta bij RTL Boulevard is echt de kers op de taart. Ik ben een blij mens!” De afgelopen jaren was Caroline Tensen vooral bij de NPO te zien bij AVROTROS.

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie