Cartoon Network verbreedt line-up
15-03-2018 11:47:00 | Door: | hits: 2943 | Tags:

Cartoon Network verbreedt de line-up voor komend seizoen aanzienlijk. Dankzij een nieuwe generatie schrijvers, bedenkers en ontwikkelaars staat de grootste en meest diverse line-up gepland die de zender ooit heeft gehad. Naast de nieuwe programma's worden meer dan 30 nieuwe games en apps toegevoegd aan de mobiele en webportfolio.

Christina Miller, president van Cartoon Network-Adult Swim-Boomerang: "Het zit in ons DNA om kinderen herkenbare werelden, verhalen en personages voor te leggen. Een nieuwe generatie talent brengt diepte en interactiviteit mee in hun storytelling. Een perfecte match!"

Donna Speciale, president van Turner Ad Sales: "Cartoon Network blijft groei zien in video- en gamingplatforms, waarbij kinderen genieten van de content over verschillende kanalen. De beste manier voor deze merken om onze fans te bereiken is via een totaalpakket die al deze platforms bundelt."

Onder andere programma's Apple & Onion van George Gendi en Craig of The Creek van Matt Burnett en Ben Levin maken binnenkort hun debuut op de zender.

De line-up voor 2018 - 2019:

- Apple & Onion; komedieserie van George Gendi over beste vrienden Apple en Onion die hun thuis achter zich laten om het te maken in de grote stad. (nieuw)
- Craig of the Creek; een serie waarin we hoofdpersonage Craig en beste vrienden J.P. en Kelsey volgen in een reis door de kreek van zijn buurt. (nieuw)
- Summer Camp Island; een reeks, gebaseerd op een Cartoon Network Short van Julia Pott, over Oscar en beste vriend Hedgehog die op een magisch zomerkamp terechtkomen. (nieuw)
- Unikitty; in Unikitty volgen we de lieve en soms explosieve Unikitty tijdens haar avonturen met haar vrienden en frenemies. (nieuw)
- Adventure Time
- Ben 10  
- OK K.O.! Let's Be Heroes  
- Steven Universe  
- The Amazing World of Gumball
- The Powerpuff Girls  
- Teen Titans Go!  
- We Bare Bears
- Mighty Magiswords
- Clarence 

Digitaal

Cartoon Network biedt fans ook vernieuwde digitale content, verspreid over mobiele, web- en streamingplatforms:

- Bloons Adventure Time TD; een game, ontwikkeld door Ninja Kiwi en geïnspireerd op Bloons Tower Defense, waarin het Land van Ooo wordt aangevallen door Bloon hordes. Personages Finn en Jake kunnen alle hulp gebruiken hen te stoppen.
- Ben 10 Alien Experience;  een vernieuwde en verbeterde augmented reality game met bevat aangepaste gameplay, levels en vijanden. Spelers kunnen de camerafunctie gebruiken om zichzelf in nog meer aliens te transformeren en hun eigen Omni-Enhanced foto's en video's op te slaan. 

www.cartoonnetwork.nl
www.turneradsales.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie