Cast van Mocro Maffia bekendgemaakt
24-09-2018 12:15:01 | Door: | hits: 13183 | Tags:

In RTL Late Night ging de trailer van de fictieve Videolandserie Mocro Maffia in première. Hiermee werd ook de cast bekendgemaakt, die onder meer bestaat uit Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee en hiphopartiest Sevn Alias, die zijn acteerdebuut maakt. De achtdelige serie is een initiatief van Achmed Akkabi en Thijs Römer. 

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no-time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De Paus gaat samen met zijn oude schoolvriend Tatta de strijd aan met Romano en Potlood. Uit woede probeert de Paus een cokedeal van Romano te rippen. Als deze poging volledig mislukt en er twee doden vallen aan de kant van de Paus, neemt hij op een gruwelijke manier wraak. Dit zal het startschot zijn van een slepende bendeoorlog die veel slachtoffers kent en de hoofdstad op zijn kop zet.  

Aan alles voelt de uitgerangeerde misdaadjournalist en auteur Rein de Kort dat dit wel eens het begin zou kunnen zijn van een groot verhaal en wellicht een volgend boek. Rein sluit een pact met een leergierige stagiair van Het Parool en samen onderzoeken ze de gebeurtenissen van de Amsterdamse onderwereld. 

Cast

De cast van Mocro Maffia bestaat onder andere uit: Achmed Akkabi (Broeders), Achraf Koutet (Flikken Maastricht), Adnan Elya (Woenzelaar), Anniek Pheifer (Het leven is vurrukkulluk), Aziz Akazim (Vechtershart), Bilal Wahib (Layla M.), Charlie Chan Dagelet (A'dam – E.V.A.), Daan Schuurmans (Nieuwe Buren), Iliass Ojja (Pizza Maffia), Jim Deddes (Brasserie Valentijn), Mamoun Elyounoussi (Spangas), Mandela Wee Wee (Doodslag), Nasrdin Dchar (Rabat), Nora el Koussour (Layla M.), Oussama Ahammoud (Het Hele verhaal), Robert de Hoog (Skin), Sevaio Mook (Sevn Alias), Sidar Toksöz (Brocante), Walid Benmbarik (Broeders), Zoé van Weert (Celblok H).

Mocro Maffia wordt geregisseerd door Bobby Boermans en Giancarlo Sanchez. De serie is vanaf 11 oktober in zijn geheel alleen te zien bij Videoland en bevat acht afleveringen van 45 minuten. 

www.rtl.nl
www.videoland.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie