Chateau Meiland weer van start op SBS6
09-02-2021 11:18:04 | Door: Saskia van Weert | hits: 1147 | Tags:

De familie Meiland is inmiddels terug in Nederland, maar wie denkt dat Martien, Erica, Maxime en kleine Claire in 2021 lekker rustig verder kunnen inburgeren in het Gelderse Hengelo, heeft het mis. De familie legt net de laatste hand aan het inrichten van hun nieuwe huizen, maar de verf is nog niet droog of er barst een bom en ze moeten hun optrekje alweer verlaten.

Dit gedwongen vertrek en het tijdig vinden van een nieuw chateau stelt de familie voor een ongekend groot probleem en zet hun wereld op zijn kop. Het komende seizoen van Chateau Meiland is vanaf 1 maart om 20:30 uur te zien bij SBS6 en op KIJK.nl. Het programma is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Aan wensen en ideeën geen gebrek bij de familie Meiland, maar er zijn altijd meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Daarbij staat het chateau in Frankrijk nog altijd te koop en laat de gemeente weten dat de familie helemaal geen vergunning heeft om op deze manier op het perceel te wonen. Volgens het bestemmingsplan is er namelijk maar plek voor één huishouden. Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed en dat terwijl ze net een nieuwe keuken hebben gekocht. Ook aan het kleine leed komt maar geen eind.

Chateau Meiland wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Foto: William Rutten

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie