Chefs Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk in jury MasterChef Nederland
01-03-2018 11:27:26 | Door: | hits: 4539 | Tags:

Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Van Sprang, Zandbergen en Van Noortwijk zijn alle drie vertegenwoordigers van de eigentijdse, Nederlandse keuken. Hun kennis en liefde voor koken zetten zij vanaf 16 april elke maandag en woensdag in op Net5 bij het uitdagen en beoordelen van een groep van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks.

Van Sprang, patron-cuisinier van tweesterrenrestaurant Aan De Poel: “Ik heb ontzettend veel zin in MasterChef en wil vooral topgerechten proeven en zien, die ook nog eens met veel plezier worden gemaakt.”

Zandbergen, Executive Chef van eensterrestaurant Merlet: “Er zit behoorlijk wat kooktalent bij onze kandidaten. Ik ga vooral letten op de combinatie van smaak, techniek en presentatie. Dat bepaalt wie MasterChef Nederland wint.”

Van Noortwijk, eigenaar van vier restaurants in Amsterdam: “Ik vind het te gek om mee te werken aan deze nieuwe Nederlandse MasterChef. Ik hoop dat de kijkers net zo enthousiast en betrokken raken als de kandidaten én juryleden zijn.”

MasterChef wordt in 52 landen uitgezonden en staat hiermee in het Guinness Book of World Records. Het geroemde MasterChef Australia werd bij Net5 afgelopen seizoen bijzonder goed bekeken: het leverde het tijdsvak van 19.30 uur de meeste kijkers ooit op (met een gemiddeld marktaandeel van 9,1% in de doelgroep 20-54 jaar). Het programma is een productie van EndemolShine Nederland.

Uitzending: Net5, vanaf 16 april elke maandag en woensdag prime time om 20:30 uur.

www.tv.talpanetwork.com
www.net5.nl 
www.endemolshine.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie