Concept Street benoemt Head of Production en Head of Development
13-07-2021 18:49:00 | Door: David de Jong | hits: 1119 | Tags:

Contentproducent Concept Street heeft Tiba Prins benoemd tot Head of Production. In deze rol wordt ze verantwoordelijk voor de productionele aansturing van alle programma’s van het bedrijf. Tiba Prins werkt sinds 2019 als uitvoerend producent bij Concept Street.

Robyn van Bosstraten, die sinds twee jaar als creative bij Concept Street werkt, wordt Head of Development. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën voor zowel streamingplatforms als lineaire zenders, de acquisitie van internationale formats en stuurt ze de afdeling programmaontwikkeling aan.

Roy Aalderink, oprichter/producent van Concept Street: “Tiba Prins en Robyn van Bosstraten hebben zich bewezen als pijlers van het bedrijf, elk op hun eigen terrein. Het is fantastisch dat ze meegroeien met Concept Street.” Samen met zakelijk directeurr Jan Schots en hoofdredacteur Christien van der Aar zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het bedrijf.

Concept Street bestaat sinds 2018 en is een joint-venture tussen televisieproducent Roy Aalderink en de Amerikaanse studio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Het bedrijf heeft in 3,5 jaar 24 televisieprogramma’s en documentaires ontwikkeld, verkocht en geproduceerd.  

www.conceptstreet.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie