DanceSing gaat op zoek naar multi-talenten
16-11-2018 11:24:22 | Door: | hits: 2933 | Tags:

In het nieuwe donderdagavond programma DanceSing, dat vanaf 3 januari wekelijks is te zien op SBS6, wordt gezocht naar multi-talenten die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars spectaculair goed kunnen dansen en fantastisch kunnen zingen. DanceSing is een nieuwe talentshow waarin de winnaar de ultieme kick-start voor een internationale droomcarrière in de wacht sleept. Hij of zij krijgt hierbij hulp van top producer RedOne en mag een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track opnemen. RedOne heeft als producer en songwriter vele hits met wereldberoemde artiesten zoals Lady Gaga op zijn naam staan. De meest vernieuwende en geavanceerde technieken op het gebied van videomapping en augmented reality worden ingezet zodat de decors waarin de talenten optreden worden getransformeerd tot hightech videoclips, waarbij de grenzen tussen virtuele en fysieke objecten vervagen.

In DanceSing volgt de kijker bijzondere talenten en persoonlijkheden die zich via intensieve auditie- en bootcampshows voorbereiden op een internationale droomcarrière. In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; multitalenten die zich voor duizend procent inzetten om op dans- en op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness. De talenten doen auditie in beide categorieën, waarbij Trijntje Oosterhuis en Gordon de zangprestaties van de talenten beoordelen. Timor Steffens en Kenzo Alvares beoordelen de talenten op hun dansuitvoeringen. Kenzo Alvares is over de hele wereld actief als danser en choreograaf en was eerder als choreograaf betrokken bij DanceDanceDance. In DanceSing fungeert hij voor het eerst als jurylid op het gebied van dans. Het multitalent dat de keiharde weg naar de top het beste aflegt en met zijn of haar uitzonderlijke dans- en zangprestaties de jury het meeste raakt, wint de gedroomde start van een internationale carrière. De presentatie van het programma is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.

DanceSing is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

RedOne is een internationaal bekende producer, songwriter, zanger en eigenaar van record label RedOne Records. Hij is een drievoudig GRAMMY Award winnaar en heeft met vele internationale artiesten gewerkt zoals onder andere Lady Gaga, Michael Jackson, Jennifer Lopez, Pitbull, Shakira en Enrique Iglesias.

www.sbs6.nl/dancesing

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie