Datawords neemt 87seconds over
10-07-2018 13:34:00 | Door: | hits: 2321 | Tags:

Belgische video content agency 87seconds wordt overgenomen door Datawords. 

Thibaut Dehem, de oprichter van 87seconds: "De timing was perfect om ons aan te sluiten bij een wereldwijde groep, onze groei te ondersteunen en voort te zetten, onze kwalitatieve producties en digitale diensten verder te ontwikkelen en onze internationale en wereldwijde expansie door te zetten. Datawords is daarom de perfecte partner, met een solide track record, die dezelfde visie deelt op de toekomst van contentcreatie."

87seconds blijft opereren onder zijn eigen naam en merk. Alleen in Nederland zal het bureau The Video Content Agency gaan heten. 

Alexandre Crazover, mede-oprichter van Datawords: "We zijn verheugd om de 87seconds teams welkom te heten in de Datawords Group. Het draagt bij aan de expertise die we eerder hebben opgebouwd met de acquisitie van het videobureau Digiprod in 2014. We waren onder de indruk van de snelle en gezonde groei van 87seconds en het vermogen om te op te schalen met kantoren in het buitenland. Dit zal ons helpen de internationale ontwikkeling van de Groep te versterken."

www.87seconds.com
www.datawords.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie