De Bundesliga weer op FOX Sports
12-05-2020 11:36:10 | Door: Saskia van Weert | hits: 1631 | Tags:

In Duitsland staan alle lichten op groen en daarmee is de Bundesliga de eerste grote Europese voetbalcompetitie die wordt hervat na de corona-onderbreking. Vanaf zaterdag 16 mei tot en met de laatste speelronde op 27 juni zijn alle Bundesliga-duels live te zien op FOX Sports.

De Bundesliga-wedstrijden worden op FOX Sports omlijst met een nieuw programma: Studio Bundesliga. Afwisselend blikken presentatoren Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen vooruit en terug op de wedstrijden. Dat doen ze samen met analisten als Arnold Bruggink, Kenneth Perez, Kees Kwakman en Ronald de Boer.

Jan Joost van Gangelen: "Met nog negen speelrondes voor de boeg en spanning aan beide kanten van de ranglijst belooft het een zinderend en vooral ook uniek seizoensslot te worden. Samen met de analisten kijk ik uit naar mooie goals en energiek voetbal, zoals we dat kennen uit de Duitse competitie. Met sterren als Lewandowski, Haaland en Reus en Nederlandse blikvangers als Weghorst, Zirkzee en Boëtius zit dat wel goed."

www.foxsports.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie