De Speld maakt branded video voor Moneyou
20-02-2018 18:32:25 | Door: | hits: 2875 | Tags:

Voor de introductie van de nieuwe Moneyou Go app heeft Moneyou een video laten maken door De Speld. Hoofdrolspeler Gijs hoeft zelf niet te praten, omdat zijn vrouw Irene dat al voor hem doet. Met het motto Word geen Gijs is de boodschap duidelijk: soms is het beter om zelf de touwtjes in handen te hebben. Helemaal als het over de belangrijke zaken in het leven gaat.

Jérôme Kuijken, managing director van De Speld & Partners: "Relaties zijn een herkenbaar en belangrijk thema voor de doelgroep. Door die herkenbaarheid klinkt de stem van Gijs (of eigenlijk de afwezigheid daarvan) bij het publiek nog even door. Uiteindelijk zijn we allemaal wel eens een Gijs geweest."

Moneyou en De Speld lanceerden naast de video zelf ook korte snippets uit de film. Deze zorgen op hun beurt voor traffic naar de speciale Moneyou-pagina op speld.nl.

Rutger Docter, marketing lead van Moneyou Go: "Moneyou is een bank waar mensen hun bankzaken helemaal zelf kunnen regelen. De app Moneyou Go vormt hiervoor het bewijs: met de app bepaal jij precies wanneer je spaart of spend. De hoogopgeleide en kritische doelgroep leggen we op een satirische manier de vraag voor: als je alles zo graag zelf doet, waarom zou je zoiets belangrijks als bankzaken dan uitbesteden?"

www.despeld.nl
www.moneyou.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie