De Telegraaf verslaat Olympische Winterspelen on- en offline
05-02-2018 13:14:00 | Door: | hits: 7491 | Tags:

De Telegraaf biedt tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang online een breed aanbod aan korte video's met het actuele sportnieuws uit Zuid-Korea.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 25 februari zijn verslaggevers Jaap de Groot en Pim Sedee aanwezig bij de Spelen om dagelijks vanaf 05:45 uur Nederlandse tijd al het sportnieuws en hoogtepunten uit Pyeongchang te verslaan. Met programma's als Telesport Korea, Pim in Pyeongchang en Achter de schermen met Naomi & Ellen, het programma van oud-hockeyinternationals Naomi van As en Ellen Hoog, blijven sportfanaten continu op te hoogte van de Nederlandse sportieve prestaties en al het andere Olympische nieuws.
Naast de video's biedt De Telegraaf onafgebroken nieuwsberichten op Telegraaf.nlTelesport.nlTelegraafvandaag.nl, op de apps en in de krant. De Telegraaf is officieel mediapartner van NOC*NSF.

Jaap de Groot, hoofdredacteur van Telesport: "Meer dan ooit is De Telegraaf prominent aanwezig tijdens de Spelen en daar ben ik enorm trots op. Zowel in de krant als online pakken we groot uit met al het nieuws uit Pyeongchang. De Nederlands liefhebbers van de Olympische Spelen worden optimaal voorzien van alle hoogtepunten."

De sportprogrammering van De Telegraaf

De Telegraaf online

Dagelijks uitzendschema van 9 tot en met 25 februari 2018 (tijden onder voorbehoud)

05:45 - Telesport Korea - ochtend

11:00 - Pim in Pyeongchang

15:00 - Achter de schermen met Naomi & Ellen

16:00 - Huldiging live vanuit Holland Heineken House

17:45 - Telesport Korea - avond 

Telesport.nl

Jaap de Groot en zijn Telesportteam zorgen ervoor dat sportliefhebbers tijdens de Winterspelen in Pyeongchang op de eerste rij zitten. Een speciaal online videoprogramma met twee dagelijkse bulletins op Telesport.nl en Telegraaf.nl, het laatste nieuws, columns, achtergronden en statistieken. 

1. Telesport Korea - ochtend, vanaf 05:45 uur Nederlandse tijd online
In dit ochtendbulletin zit onder andere het laatste Olympische nieuws uit de Korea, duidingen van de experts, interviews met de hoofdrolspelers en special rubrieken.  

2. Telesport Korea - avond, vanaf 17:45 uur Nederlandse tijd online
In dit avondbulletin ligt de focus op de hoogtepunten van de afgelopen dag.

Daarnaast verzorgt Telesport voor de premium abonnees van de Telegraaf vanuit Pyeongchang content met achtergrondverhalen geschreven door de Telesportspecialisten, columns van Sven Kramer, Ireen Wüst en Ard Schenk én de dag in beeld met foto's van de Telesport fotografen ter plekke.

Vanaf maandag 5 februari is er op Telesport.nl en Telegraaf.nl/sport een aparte sectie over de Winterspelen ingericht; het complete spoorboekje voor Pyeongchang 2018. Zo zien de sportfans direct op welke tijdstippen de Nederlanders dagelijks in actie komen, aangevuld met uitslagen en statistieken. De hele dag door worden Olympische video's gepubliceerd op Telesport.nl en Telegraaf.nl.

Ook zijn de online videoprogramma's van Telesport te zien op de grote schermen bij De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion, dat tijdens de Winterspelen is geopend.

Telegraaf.nl en videoplatform Telegraaf VNDG

Gedurende de dag zijn er op Telegraaf.nl video's te zien met nieuwsitems vanuit Pyeongchang, Gangneung en ook Nederland. Zo zijn live de huldigingen te zien van de Nederlandse sporters in het Holland Heineken House en worden wedstrijden samen met thuisblijvers in Nederland bekeken.

Op videoplatform Telegraaf VNDG zijn onder andere de volgende dagelijkse programma's te zien:

1. Pim in Pyeongchang

Pim Sedee maakt zijn videorubriek Pim in Pyeongchang, iedere dag vanaf 11:00 uur te zien op Telegraafvandaag.nlTelegraaf.nl, de apps en social media. Sedee belicht alles wat er naast de sport gebeurt tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. 

2. Achter De Schermen Met Naomi & Ellen

In dit programma nemen de twee oud-hockeyinternationals Naomi van As en Ellen Hoog de kijker mee in Pyeongchang en Gangneung en laten zij zien hoe het er ter plekke aan toe gaat bij de Olympische Winterspelen. Wat is er voor de sportfans te beleven in Gangneung, waar de schaatswedstrijden plaatsvinden? Hoe is het eten? Is er karaoke of blijkt het Holland Heineken House toch echt de enige place to be? En hoe zit het met de zenuwen van familie en vrienden van de sporters in aanloop naar de wedstrijden?
Van As en Hoog gaan op onderzoek uit en geven thuisblijvers dagelijks een blik achter de schermen tijdens de Winterspelen op Telegraafvandaag.nl, op de Telegraaf VNDG-app en 's avonds in Hart van Oranje op SBS 6.

www.telegraaf.nl
www.tmg.nl
www.nocnsf.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie