Deezer partner van The Voice of Holland
30-10-2018 09:29:15 | Door: | hits: 1948 | Tags:

Deezer is de officiële streaming partner van het negende seizoen van The Voice of Holland. Vanaf 2 november om 20:30 uur op RTL 4, kunnen fans de eerste aflevering van seizoen negen zien en online stemmen op nummers op Deezer. Het winnende lied zal gezongen worden tijdens de laatste live show.

Fans vinden muziek van de deelnemers op Deezer, evenals exclusieve content van de show, zoals interviews en afspeellijsten van de performers. Muziekfans krijgen de kans om de 55 deelnemers die de Blind Auditions doorkomen, beter te leren kennen met een individuele playlist met tien van hun lievelingsnummers.

Golan Shaked, Chief Commercial Officer van Deezer: "Deezer maakt het makkelijker voor The voice of Holland-fans om te luisteren naar hun favoriete talenten en om ze te volgen. Ze komen dichterbij hun favoriete artiest doordat ze via Deezer toegang krijgen tot interviews en gecureerde afspeellijst."

Ton Rozestraten, Chief Commercial Officer van RTL Nederland: "Door Deezer te integreren in onze digitale kanalen, hebben we een partner gevonden die fans in staat stelt om altijd en overal muziek te luisteren van hun favoriete talenten. Samen houden we ons bezig met de behoeften van onze fans en creëren we een platform voor zowel muziek, talenten en muziekliefhebbers."

Tijdens het negende seizoen van The voice of Holland, (van 2 november 2018 tot 22 februari 2019, focust Deezer in het partnerschap met The voice of Holland steeds meer op het creëren en delen van relevante content voor de fans.

Het seizoen start op 2 november met de Blind Auditions. Alle content van zowel de Blind Auditions als de live shows is exclusief beschikbaar via Deezer en The Voice of Holland. 

De afspeellijsten die gecureerd zijn door de talenten, worden beschikbaar gemaakt tijdens de Battles, vanaf 21 december, waarin de artiesten het een-op-een tegen elkaar opnemen. Voor de live-shows starten, op 1 februari, zal Deezer twaalf interviews lanceren met de overgebleven talenten. Deze podcast-achtige interviews zijn een diepgaand gesprek over een nummer van hun afspeellijst, dat exclusief op Deezer beschikbaar zal zijn.

De eerste aflevering van seizoen 9 start op 2 november om 20:30 uur bij RTL 4.

www.deezer.com
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie