Discovery GSA & BNLX rondt reorganisatie af en start House of Content
20-11-2020 19:18:00 | Door: David de Jong | hits: 1057 | Tags:

Discovery GSA & BNLX heeft de eerder aangekondigde reorganisatie afgerond. Discovery Benelux valt daarbij voortaan onder Discover GSA & BNLX onder leiding van Suanne Aigner vanuit Munchen in Duitsland. De reorganisatie heeft naast het vertrek van general manager Alco de Jong tot het vertrek van nog twee medewerkers geleid.

De creatieve en programma-gerelateerde afdelingen (programmaplanning, productie, contentbeheer, acquisitie, languaging en direct-to-consumer-marketing) en de research divisie zijn samengebracht in een House of Content. Die zal worden geleid door de Nederlandse Tatiana Lagewaard, Vice President Programming & Content en de Duitse Susanne Reiter, Senior Director Research & Portfolio Development.

Susanne Aigner, Managing Director Discovery GSA & BNLX: "Met deze benoemingen hebben we de reorganisatie van het House of Content in onze nieuwe landenorganisatie afgerond. Ik wil alle collega’s veel succes wensen in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en kijk ernaar uit om in de toekomst intensiever met hen samen te werken."

Tatiana Lagewaard, VP Programming & Content: "Ik zie het House of Content als een geweldige kans om the best of both worlds te verenigen: het bieden de hoogwaardige en boeiende Discovery programma’s enerzijds en de knowhow en visie van de research collega’s anderzijds. Daarmee kunnen we de kijker nog beter op zijn wenken bedienen."

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vallen onder de Discovery GSA & BNLX. Het bedrijf is actief met merken als Discovery Channel, Animal Planet, ID, TLC, Discovery Science, Eurosport1, Eurosport2, Discovery World, DMAX, Eurosport Player en Dplay. Naast de Eurosport-zenders richt het bedrijf zich vooral op het uitzenden van typisch Amerikaanse producties.

www.discoverybenelux.nl
www.discovery.com
www.dplay.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie