Discovery+ ook beschikbaar bij Amazon Prime Video Channels
17-12-2021 16:07:00 | Door: David de Jong | hits: 3355 | Tags:

Discovery+ is voortaan ook beschikbaar bij Amazon Prime Video Channels. De in januari 2021 gelanceerde streamingdienst werd eerder al in de  Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië beschikbaar gesteld via Amazon Prime Video Channels. Discovery+ richt zich met thema’s als liefde en relaties, misdaag, extreme banen, auto’s en motoren, het paranormale, familie-programma’s, wetenschap en technologie alsmede sport op real life entertainment.

Discovery+ is toegankelijk voor alle Prime-leden via Prime Video voor 3,99 euro per maand voor het Discovery+ Entertainment-abonnement en voor 5,99 euro per maand voor het Discovery+ Entertainment & Sport abonnement.

Susanne Aigner, General Manager van Discovery Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk & Benelux: “We zijn enorm verheugd om discovery+ te introduceren bij Amazon Prime Video Channels in Nederland. We hebben een ongelooflijk portfolio van zeer boeiende en herkenbare series en we zijn er trots op deze toegankelijker te maken voor een breder publiek door middel van belangrijke samenwerkingen met onze strategische media partners.”

www.discoverybenelux.nl
www.discoveryplus.com

www.amazon.com
www.prime.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie