Discovery-zenders starten per 1 juni bij Youfone
20-05-2020 13:07:00 | Door: David de Jong | hits: 1973 | Tags:

De telecomaanbieder Youfone zal per 1 juni 2020 de zenders van Discovery Benelux opnemen in haar televisie-aanbod. Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery en Eurosport 1 zullen in het standaardpakket komen.

Abonnees van het zogeheten premiumpakket zullen ook Eurosport 2, Animal Planet en Discovery Science kunnen zien. De aankondiging komt op het moment dat Discovery Benelux door een conflict met M7 Group distributie verliest bij onder meer Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen.

Zenders als Discovery Channel, TLC, Invstigation Discovery, Animal Planet en Discovery Science zenden vooral typisch Amerikaanse series uit.

Naast de lineaire uitzendingen zullen ook de diensten Begin Gemist en een week terugkijken mogelijk zijn voor de Youfone-klanten. De on-demanddienst Dplay zal als app via de modernste ontvangers van Youfone beschikbaar komen. Klanten zullen twee maanden kosteloos toegang krijgen daartoe als proef. Youfone biedt een all-in-one aanbod aan met telefonie, internet en televisie, maar is vooral bekend als provider van mobiele diensten.

Valentijn Rensing, CEO van Youfone: "Wij zijn verheugd met een nieuwe samenwerking tussen Youfone en Discovery Benelux. Met het toevoegen van de Discovery zenders bieden we onze TV abonnees een nog completer TV pakket."

Maarten van Oeveren, Director Affiliate Sales bij Discovery Benelux: "Bij Discovery zijn we altijd gefocust op onze partnerships en met name op de verrijking, vergroting en innovatie ervan. De samenwerking met Youfone is daar een perfect voorbeeld van. Naast ons lineare portfolio bieden we nu gezamenlijk (ons OTT-platform) Dplay, zodat Youfone abonnees toegang hebben tot de volledige bibliotheek van Discovery. We zijn dan ook erg blij dat we samen met Youfone onze onderscheidende programmering nog dichter bij de kijker kunnen brengen."

Vanaf 25 mei 2020 zal Youfone een reclamecampagne starten om de samenwerking met Discovery Benelux bekend te maken.  

www.discoverybenelux.nl
www.youfone.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie