Disney+ introduceert gezamenlijk kijken
23-10-2020 15:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1798 | Tags:

Disney+ maakt het in navolging van Canada. Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten ook in Nederland en andere Europese landen voor abonnees mogelijk tegelijk films en series te kijken vanaf verschillende locaties. Walt Disney Company lijkt hiermee in te spelen op de maatregelen omtrent het coronavirus.

Per abonnement kunnen zeven mensen op verschillende locaties kijken en reacties met elkaar delen. Jerrell B Jimerson, SVP Product Management voor Disney+: "Verhalen komen tot leven wanneer je ze kan delen met anderen en er samen van kan genieten, en in de huidige tijd waar velen nog steeds gescheiden zijn van vrienden en familie, biedt GroupWatch een manier om op een veilige, virtuele manier te verbinden door samen met jouw favoriete personen naar jullie favoriete Disney+ verhalen te kijken in het comfort van jouw eigen woonkamer."

Abonnees kunnen gebruik maken van de ervaring door te klikken op het GroupWatc- icoon op de Details-pagina van series of films. Vervolgens krijgen zij een link waarmee tot zes andere mensen uitgenodigd kunnen worden om samen te kijken.

www.disneyplus.nl
www.waltdisneycompany.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie