Dit is mijn huis: op zoek naar de echte eigenaar bij SBS6
02-02-2022 11:34:00 | Door: David de Jong | hits: 2020 | Tags:

In het SBS6-programma Dit is mijn huis gaan panelleden Olcay Gulsen, Ilse Warringa, Richard Groenendijk en Klaas van der Eerden onderzoeken wie de echte eigenaar is van een woning waar vier mensen van beweren de eigenaar te zijn.

Presentator Kees Tol laat zich door de vier zogenoemde eigenaren in het huis rondleiden en voelt hen aan de tand.  
 
In de eerste ronde komt Kees Tol aan bij een bijzondere woning en ontmoet hij de personen die er beweren te wonen. Hij gaat met hen in gesprek en wordt rondgeleid, waarna hij hen ook over een vakantiefoto en hun eigen bijbehorende verhalen ondervraagt. Vervolgens is ook de echte partner van de huisbezitter aanwezig. De presentator laat de vier eigenaren ieder in het bijzijn van de echte partner over hun liefdesleven en privézaken vertellen.  
 
De panelleden hebben elk hun eigen expertise. Ilse Warringa heeft een scherp oog voor acteerwerk en richt zich net als Olcay Gulsen extra op lichaamstaal. Klaas van der Eerden probeert te ontdekken wie van de vier eigenaren bij de partner hoort en Richard Groenendijk kijkt of het interieur bij iemands persoonlijkheid past. Ze overleggen wie het meest geloofwaardig overkomt en maken unaniem een keuze. Hebben zij de  echte bewoner eruit gepikt, dan gaat die persoon naar huis met 1000 euro.

Dit is mijn huis is vanaf woensdag 9 maart om 20:30 uur te zien op SBS6 en wordt geproduceerd door Blue Circle (Fremantle).

Foto: Wessel de Groot

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie