Dochter Linda de Mol presenteert hockeyprogramma op Viaplay
31-08-2022 09:41:36 | Door: Saskia van Weert | hits: 6680 | Tags:

Noa Vahle en Anne-Greet Haars nemen vanaf 3 september de presentatie van de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames hockey voor hun rekening op Viaplay. Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol en haar ex-man Sander Vahle.

Noa Vahle, die ook als verslaggever langs het veld staat bij de UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League, is zaterdag 3 september te zien bij de start van de Tulp Hoofdklasse Heren. Kampioen Bloemendaal reist dan af naar Den Bosch voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De uitzending begint om 16:00 uur.

Noa Vahle: “Het is prachtig dat Viaplay mij de gelegenheid biedt om meters te maken als presentatrice van het hockey. Het is een mooie kans om me verder te ontwikkelen. Ik kijk er ook naar uit om naast voetbal een andere sport te presenteren. Hockey past precies in dat plaatje, aangezien ik het zelf twaalf jaar heb gedaan en het tot de A1 van Laren heb geschopt. Toen ik een jaar of 12, 13 was droomde ik van het Nederlandse hockeyteam. Dat is niet gelukt, maar ik vind het mooi om straks langs het veld te staan en hockey op het hoogste niveau met Viaplay naar een breder publiek te brengen.”

Marco Zwaneveld, Head of Sport van Viaplay Nederland: “Het is onze filosofie om nieuw talent, zowel voor als achter de schermen, een kans te geven zich te ontwikkelen. De ambities van zowel Noa Vahle als Anne-Greet Haars sluiten daar perfect bij aan. Het feit dat ze daarnaast ook succesvol zijn geweest op het hockeyveld is natuurlijk mooi meegenomen. Daarnaast is het geweldig dat ook Teun de Nooijer en Ellen Hoog het team komen versterken. Met zoveel ervaring op het veld staan we aankomend seizoen met een sterke line-up naast het veld.”

Foto: Bart van der Putten

www.viaplay.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie