Dommelsch en RTL7 gaan partnership aan rondom WK Darts
13-12-2018 13:13:41 | Door: | hits: 1960 | Tags:

Dommelsch verbindt zich tot 2020 aan darts. Het Nederlandse biermerk gaat alle dartsprogrammering op RTL7 mede mogelijk maken. Dommelsch en RTL7 maakten het partnerschap bekend aan de vooravond van het WK Darts. Nadat Dommelsch in 2018 een nieuw jasje heeft aangetrokken, is het partnership de volgende stap voor het biermerk om te laten zien waar voor staat: gewoon goed pils.

Sjors van Drie, brandmanager van Dommelsch: “Darts is mateloos populair in Nederland, zowel op TV als lokaal. Darts is no-nonsense, puur en verbindt mensen. Dat past perfect bij Dommelsch, want Dommelsch staat voor goed en herkenbaar pils met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn er trots op om ons tot tenminste januari 2020 aan darts te verbinden.”

Met het partnership zal Dommelsch gedurende het hele jaar zichtbaar zijn rond alle uitzendingen voor darts, te beginnen tijdens de start van het WK Darts. Ook zullen RTL7 en Dommelsch nieuwe activiteiten rondom darts op gaan zetten.

Voor Dommelsch is het partnership met RTL7 de volgende stap in de lange termijn strategie van het merk. Eerder dit jaar lanceerde Dommelsch een nieuwe uitstraling en Dommelsch 0.0%. 

www.dommelsch.nl
www.rtl.nl/rtl7

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie