ESPN contracteert Marciano Vink en gaat langer door met vertrouwde namen
11-08-2021 12:53:00 | Door: David de Jong | hits: 1340 | Tags:

Presentator Milan van Dongen en analisten Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink zijn langer te zien bij sportzender ESPN. Allen tekenden ze recent voor een langer verblijf bij de sportzender. Daarnaast voegt Marciano Vink zich bij het analistenteam. Onlangs verlengde ESPN ook al voor meerdere jaren de samenwerking met Jan Joost van Gangelen, Fresia Cousino Arias en Hans Kraay Jr.

Marciano Vink is de komende jaren exclusief als analist te zien bij ESPN.

Marciano Vink: “Wat begon als een paar gastoptredens is uitgegroeid tot iets waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Ik hoefde niet lang na te denken over dit contract, want vanaf het eerste moment voel ik me welkom bij ESPN en echt onderdeel van het team.” Marciano Vink kwam in zijn voetballoopbaan uitkwam voor onder andere het Nederlands elftal, PSV en Ajax

Rob Labree, Director Programming & production bij ESPN: “Wie Marciano over voetbal hoort praten, hangt aan zijn lippen. Hij heeft het talent om messcherpe analyses op een heldere, rustige manier over te brengen. Hij past perfect in ons team en we zijn dan ook heel blij dat Marciano zich exclusief aan ESPN verbindt.”

In het najaar voegt ook Sanne van Dongen zich als verslaggever bij het ESPN-team. Sanne van Dongen gaat zich onder meer richten op de uitzendingen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Rob Labree: “Milan van Dongen, Mario Been, Kees Kwakman en Arnold Bruggink zijn alle vier vertrouwde namen voor de ESPN-kijker en hoewel ze allen een eigen stijl hebben qua presentatie of analyse, worden ze stuk voor stuk gewaardeerd om hun frisse en kundige aanpak. Het is mooi dat ESPN dankzij dit nieuws door kan gaan op de ingeslagen weg.”

Credits foto: Pro Shots

www.espn.com
www.waltdisneycompany.com