Efteling en Cinemates ontwikkelen Escape Efteling
20-11-2018 09:15:35 | Door: | hits: 2354 | Tags:

Efteling ontwikkelt samen met Cinemates de Escape Efteling. Op het Youtube-kanaal Efteling Junior is de vijfdelige serie te zien. In Escape Efteling moeten vijf bekende YouTubers in een race tegen de klok hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie.

Door op tijd opdrachten uit te voeren ontvangen de YouTubers aanwijzingen waar de familieleden zich in het attractiepark bevinden. Gio Latooy trapt 24 november af in Symbolica: Paleis der Fantasie. Daarna volgen afleveringen van de families van Nina Schotpoort in de dubbele racerachtbaan Joris en de Draak, Senna Bellod in Baron 1898, Jeroen van Holland in De Vliegende Hollander en Quin van der Zeeuw in de Piraña.

Gebaseerd op het succes van de fysieke escape rooms, werden speciaal voor deze productie escape rooms gemaakt in vijf Efteling-attracties. Door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en challenges kunnen de bekende YouTubers hun familieleden bevrijden uit de attracties. De Efteling probeert met deze serie op het Efteling Junior YouTube-kanaal specifiek kinderen van zes tot twaalf jaar aan te spreken.

Kalvijn, producent bij Cinemates: "Voor Cinemates is het een eer om een serie voor en met een merk als de Efteling te ontwikkelen. En het attractiepark gebruiken als locatie van de serie maakt het extra spannend en bijzonder."

De eerste aflevering met Gio is vanaf zaterdag 24 november om 19:00 uur te zien op youtube.com/eftelingjunior.

www.efteling.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie