Ellen Danhof contentproductiemanager EO
01-03-2018 13:18:24 | Door: | hits: 2381 | Tags:

Ellen Danhof is benoemd tot contentproductiemanager bij de Evangelische Omroep. Hiervoor was zij als Managing Director bij LND Media onder andere producent van crossmediaal programma WE STOPPEN!, 2Doc De Schaduw van de Ramp: 15 jaar na 9/11, diverse online series en campagnes.

Over multimediaal programma WE STOPPEN! waarbij vijftig rokers dag en nacht samen probeerden met hun hardnekkige verslaving af te rekenen, schreef zij eind vorig jaar een dagelijkse blog op broadcastmagazine.nl. Omdat voor dit programma met zowel NPO1-titels als de TV Show, Radar enPauw als mediabedrijf De Persgroep (ad.nl) werd samengewerkt, werd deze case ook gereconstrueerd binnen het Nederlands MediaNetwerk.

Danhof begon als schrijvend journalist om via diverse productiebedrijven waaronder René Stokvis Producties eindredacteur te worden van titels als Ik Vertrek, Jojanneke in de Prostitutie en Bestemming Onbekend. Tussen 2010 en 2015 werkte Danhof ook voor de EO, destijds als afdelingshoofd jongeren en commissioning editor.

In de rol van manager wordt Danhof samen met collega’s Hans van der Linden en Marianne Brug verantwoordelijk voor alle content binnen de EO: van radio- en tv-programma’s tot online series, van communities als BEAM en EVA tot documentaires. De EO kiest met deze nieuwe content-indeling voor een nieuwe, integrale en toekomstbestendige manier van werken.

www.portal.eo.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie