Ellen Danhof directeur tv bij Medialane
05-03-2020 14:31:38 | Door: Saskia van Weert | hits: 7108 | Tags:

Ellen Danhof gaat op 1 mei 2020 aan de slag bij Medialane als directeur tv, waar ze verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling, creatie en de dagelijkse leiding. Ze werkt nu nog bij de EO als manager contentproductie.  

MediaLane is zes jaar geleden opgericht door Iris van den Ende en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot media en live-entertainmentproductiebedrijf, gevestigd in Nederland en Duitsland.

Iris van den Ende, CEO van MediaLane: “Wij zijn begonnen als tv-producent en inmiddels hebben we onze activiteiten uitgebreid met live-entertainment én theater. Gezien de groei is er binnen MediaLane behoefte ontstaan aan een directeur voor afdeling tv. Ik ben ontzettend blij dat Ellen Danhof deze rol wil gaan vervullen. Ellen is van oorsprong een televisiemaker en met haar leidinggevende ervaring en haar energie past ze ontzettend goed bij ons bedrijf. Voor mijn gevoel zijn wij nog maar net begonnen en liggen er nog veel kansen voor MediaLane TV, ik verheug me erop om dit met Ellen verder uit te bouwen.”

Ellen Danhof: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. De breedte van MediaLane’s portfolio, het niveau van de talenten waarmee intensief wordt samengewerkt én de persoonlijke, passievolle manier waarop binnen MediaLane wordt geproduceerd, spreken mij erg aan. Ik vind het een eer om mee te kunnen gaan bouwen aan de TV-tak van een mediabedrijf met dergelijke groeipotentie.”

www.medialane.nl

Foto: Willem Jan de Bruin

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie