EndemolShine zoekt nieuw creatief talent
26-03-2019 15:51:00 | Door: David de Jong | hits: 3085 | Tags:

EndemolShine zoekt nieuw creatief talent. EndemolShine Nederland start voor de derde keer EndemolShine's Next Top Creative. Dit is een traineetraject van acht dagen waarin een groep vooraf geselecteerde kandidaten onder leiding van Kim Kruijs, Hoofd Programma Ontwikkeling, tools, tips en tricks krijgt aangereikt om zelf formats te bedenken, ontwikkelen en pitchen.
 
De meest veelbelovende kandidaat krijgt een traineecontract van vier maanden bij de afdeling Programma Ontwikkeling. Bart van den Bos en Nadia Swijtink hebben als twintigers inmiddels bewezen dat het winnen van een traineecontract die carrièrestart kan geven.

 
Bart van den Bos, medewerker van de afdeling programma ontwikkeling bij EndemolShine: "Ik heb echt mijn plek gevonden in dit knotsgekke team. Behalve het bedenken van nieuwe ideeën breng ik elke maand in onze High Five-bijeenkomst - waar alle creatieven bij elkaar komen - verslag uit van wat er wereldwijd op on screen verschijnt - ja inderdaad, ik kijk content onder werktijd. Daarnaast heb ik deelgenomen aan internationale brainstorms met andere EndemolShine-landen. Hierbij komen we met creatieven uit heel Europa bij elkaar om aan de hand van een briefing nieuwe concepten te ontwikkelen. Het is te gek om daar deel van uit te maken.”

Nadia Swijtink, die de tweede editie op haar naam schreef, is aansluitend op haar traineecontract per 1 januari 2019 in dienst getreden als junior redacteur.
 
Boudewijn Beusmans, CEO EndemolShine Nederland: “Creatief talent is ongelofelijk belangrijk voor onze organisatie, zij bepalen voor een groot deel de toekomst. We blijven daar dan ook in investeren op verschillende manieren. Tevens vinden wij het belangrijk dat iedereen zich bij ons kan blijven ontwikkelen, een podium krijgt en kan opgroeien tot de top van de (internationale) industrie.”

EndemolShine is sinds kort voor 50 procent in handen van Disney en voor 50 procent van Apollo Global Management.

www.endemolshine.nl
www.creatievetalentenjacht.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie