Energiedirect.nl geeft zendtijd weg aan Nederlanders die positieve energie delen
06-04-2020 16:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1525 | Tags:

Energiedirect.nl geeft Nederlanders de komende tijd de ruimte om elkaar een energieboost te geven via videoboodschappen en berichten. Deze boodschappen kunnen via de social media kanalen van energiedirect.nl ingestuurd worden. In tv-commercials, radiospots en via online video’s worden ze verspreid. 

Leonoor van den Bogaard, marketingdirecteur energiedirect.nl: "We beseffen dat veel Nederlanders op dit moment wel een ander soort energie kunnen gebruiken, naast onze boodschap over groene stroom en gas. Voor die Nederlanders die er nu een tandje bij zetten om ons land draaiende te houden, die juist nu alleen thuis zijn of die hun zaak tijdelijk moeten sluiten. We willen met dit initiatief mensen een goed gevoel geven in deze onzekere periode."

De hele campagne is bedacht en geproduceerd door SuperHeroes Amsterdam. Het bureau was de afgelopen 4 jaar verantwoordelijk voor alle merkcommunicatie van energiedirect.nl.

Niek Eijsbouts, creatief directeur: "Creativiteit viert hoogtij in deze roerige tijd waar in hoog tempo veel verandert. Ons team kreeg dan zelf ook een energieboost om dit in no-time vanuit huis voor elkaar te krijgen en al die mooie videoboodschappen in een campagne samen te brengen." 

www.energiedirect.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie