Eurosport lanceert ontbijtshow op Facebook rond Olympische Spelen
06-02-2018 11:46:00 | Door: | hits: 2589 | Tags:

De Olympische Spelen worden door Europsport omlijst door een Facebook Live-show: OS Daily, een ontbijtprogramma dat elke ochtend rond de klok van 08:00 uur live wordt uitgezonden via de Facebook-pagina van Eurosport. De OS Daily-kijkers worden iedere ochtend in zo’n twintig minuten bijgepraat over alles wat er in de Zuid-Koreaanse nacht is gebeurd, in de studio in Amsterdam schuift een gast aan en ook wordt er geschakeld met sporters en Eurosport-verslaggevers in Pyeongchang. De eerste editie van OS Daily is zaterdag 10 februari te zien.

Voetsporen

De presentatie van OS Daily is in handen van Jean-Paul Rison. Dertig jaar nadat Harmen Siezen en Koos Postema tijdens de Winterspelen van 1988 olympische ontbijt-tv introduceerden, treedt Rison in hun voetsporen met een olympische breakfast-show op Facebook.

Productie door FC Afkicken

OS Daily wordt, in opdracht van Eurosport, geproduceerd door het team van FC Afkicken, het online voetbalkanaal dat drie jaar geleden werd bedacht door Neal Petersen en Joris Boerhof. Zij produceren wekelijks diverse liveshows over voetbal en maakten eerder rondom het EK voetbal in 2016 een vergelijkbare online dagelijkse show – EK Daily. Afgelopen zomer lanceerden ze ook een speciale vrouweneditie van EK Daily, die geheel in het teken stond van het EK vrouwenvoetbal in Nederland.

www.discoverynetworksbenelux.nl
www.eurosport.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie