Eva Jinek in eerste aflevering Tims Tent: maar dan in een bungalow met sterren
20-06-2019 10:36:17 | Door: Saskia van Weert | hits: 2190 | Tags:

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren is Eva Jinek te gast. Centraal staan vragen als hoe is het om de beste te zijn en hoe haar leven is zonder social media.

Eva Jinek begint al op jonge leeftijd De Kleine Krant van. Ze wint een TV-beeld en een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice, wordt in 2017 Omroepvrouw van het Jaar, en wint in 2018 de Sonja Barend Award voor haar interview met Denk-voorman Farid Azarkan. Hoe is het om de beste te zijn? Waar zit ‘m dat in? Hoe ziet Eva haar toekomst in de mediawereld? Is ze echt helemaal gestopt met social media? En wie is Eva Jinek buiten de studio?

In de zesdelige serie Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren ontvangt Tim den Besten zes gasten die hij om verschillende redenen bewondert. In dit vierde seizoen ontmoet Tim voor één keer niet de sterren van de toekomst maar de sterren van nu: Eva Jinek, Maxim Hartman, Sylvana Simons, Roxeanne Hazes, Rob Jetten en Pepijn Lanen.

Tims ^ tent isvanaf zondag 30 juni 2019 om 22:45 uur te zien bij NPO 3 en op YouTube.

www.vpro.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie