Eva Jinek naar RTL4
20-09-2019 16:47:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3843 | Tags:

Eva Jinek werkt vanaf januari 2020 voor RTL Nederland. Zij tekent een exclusief vierjarig contract.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland: " We zijn enorm blij dat Eva haar carrière als maker en talkshowhost bij RTL Nederland voortzet. De gesprekken die Sven Sauvé en ik de afgelopen maanden met haar hadden, waren intens en zeer inspirerend. Haar journalistieke scherpte en sprankelende persoonlijkheid maken haar tot een van de toppers in het vak. Dat heeft ze inmiddels ruimschoots bewezen. Eva is daarnaast een prettig mens met humor en een gezonde dosis zelfspot. Dat geven we bij RTL Nederland graag alle ruimte. Eva zal dan ook naast het late avond tijdstip andere programma’s voor ons maken, zoals specials rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen.”

Eva Jinek: “Peter van der Vorst en Sven Sauvé bieden mij een fantastische kans om mijn liefde voor de late night talkshow verder uit te bouwen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform – de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses kan delen met vooral jonge vrouwen – echt serieus te ontwikkelen. In mijn carrière heb ik altijd lang en goed nagedacht over de keuzes die ik heb gemaakt, en tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek gegaan naar het avontuur, de wedstrijd en daarmee de mogelijkheid om steeds verder te groeien. Mijn keuze om nu bij RTL Nederland aan de slag te gaan past daar naadloos bij. Ik verheug me er enorm op om met zo’n enthousiast team te gaan werken en ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen 15 jaar bij de NPO. Het is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen in je leven zijn te mooi om te laten lopen.”

RTL Nederland kijkt ernaar uit om samen met Eva Jinek en Beau van Erven Dorens te bouwen aan de late avond van RTL4, waar zij ieder een aantal maanden per jaar voor hun rekening nemen. Vanaf januari is Eva Jinek voor het eerst bij RTL4 te zien.

www.rtl.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie