[Events] Quadia en Wefilm organiseren videobootcamp
06-08-2019 10:02:09 | Door: Saskia van Weert | hits: 2496 | Tags:

In de videobootcamp van Quadia en Wefilm op 17 oktober 2019 neemt Managing Director Bas Welling deelnemers mee door de uitgangspunten die Wefilm hanteert bij het creëren van hun spraakmakende online films.

In tijden waarin klassieke reclame aan impact verliest, is elk bedrijf op zoek naar deelbare content. Online video die zo bijzonder is dat de doelgroep het graag wil zien, en zelfs bereid is om te delen. Maar welke succesfactoren liggen eigenlijk aan dit soort content ten grondslag? En hoe zorg je ervoor dat je geen eendagsvliegen maakt, maar content die op lange termijn je merk vooruit helpt?

Deze bootcamp wordt geleid door Bas Welling. Hij is Managing Director van Wefilm. De films van Wefilm hebben online meer dan 400 miljoen mensen bereikt, en zijn gewaardeerd met ruim 150 (inter)nationale awards. Wefilm werkt voor Booking.com, Vodafone, Heineken en Bud Light. Naast zijn werk bij Wefilm is Bas bestuurslid van SIRE en heeft hij een vaste rubriek over creativiteit op BNR Nieuwsradio. In de bootcamp neemt Bas de deelnemers mee door de uitgangspunten die Wefilm hanteert bij het creëren van hun spraakmakende online films.

Quadia’s Creative Director Amnon Bolle vult het verhaal van Bas Welling aan. In deze bootcamp toont hij enkele technieken en middelen die tijdens de productie worden gebruikt om het verschil te maken tussen middelmatige en opvallende content

Inschrijven gaat via de site van Quadia.

nl.quadia.com
www.wefilm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie