FOX Sports lanceert video voor iedere Eredivisieclub
25-07-2018 11:14:17 | Door: | hits: 2609 | Tags:

Als onderdeel van de FOX Sports-campagne De Magie van Live lanceert de zender voor alle 18 Eredivisieclubs een eigen video. De video’s zijn geproduceerd door HALAL en geregisseerd door Johan Kramer.  

Jan Bonjer, marketingdirecteur van FOX Sports: “Door voor iedere Eredivisieclub een eigen video te ontwikkelen, dompelen we de fans volledig onder in het eigen clubgevoel. Met De Magie van Live brengen we het speciale gevoel in beeld dat zo kenmerkend is voor de start van een nieuw seizoen: als straks de bal weer rolt, dan is live op het veld echt alles mogelijk. Die beleving vol van hoop en verwachting hopen we hiermee uit te drukken.”

Johan Kramer, HALAL: "Als voetbalfreak en regisseur was het fantaseren over de toekomst van elke club een absolute droomopdracht. Maar het schrijven en filmen van 18 commercials was tegelijkertijd ook een grote uitdaging, waarbij we soms door de actualiteit werden ingehaald. In de film van NAC Breda kozen we bijvoorbeeld voor het perspectief van de keeper, die een paar dagen na de opnames opeens van club veranderde. De dag erna konden we opnieuw beginnen.”

De campagne loopt tot medio september en wordt ingezet op tv, radio, out of home, print, online en op sociale media. Waar mogelijk wordt lokaal het campagnebeeld ingezet van een club uit de regio. Voor het delen van de clubspecifieke films met de fans wordt ook samengewerkt met de eigen kanalen van de Eredivisieclubs. Het nieuwe seizoen van de Eredivisie begint op 10 augustus met de wedstrijd PEC Zwolle – sc Heerenveen.

Klik hier voor een overzicht van de video's.

www.foxsports.nl
www.halal.amsterdam

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie