Fashionchick met vernieuwd format op TLC
27-03-2018 17:24:00 | Door: | hits: 2829 | Tags:

Na het succes van vier seizoenen Fashionchick: Elke dag een look, komt Fashionchick opnieuw met een tv-programma dat influencers en online shopping samenbrengt. In Your daily look op TLC toont Fashionchick’s hoofdredacteur Kristel Kwast samen met bekende Nederlandse influencers dagelijks in één minuut de laatste trends en musthaves.

Van maandag tot en met vrijdag wordt er meerdere keren per dag een nieuwe look getoond op TLC. Net als in Elke dag een look worden de outfits gedragen door bekende influencers en zijn alle looks direct te shoppen op Fashionchick.

Een vernieuwd format

De rol van de influencers krijgt in Your daily look een diepere laag. Zo fungeren zij niet alleen als model, maar komen zij ook iedere aflevering aan het woord, waardoor het programma een podium biedt voor iedere influencer en haar stijl. Daarnaast ligt de focus, nog meer dan voorheen, op de outfit en bijbehorende stylingtips. Het vernieuwde format biedt, mede door de aparte YouTube-versie van iedere aflevering, meer mogelijkheden voor de klant en zorgt daarmee voor een groter online bereik en een optimale crossmediale exposure.

Kristel Kwast nieuw gezicht

Ellen Snijder, founder van Fashionchick en het gezicht van het platform, is een nieuw avontuur aangegaan en heeft het stokje doorgegeven aan de huidige hoofdredacteur Kristel Kwast. Kwast begon als redacteur en maakte in korte tijd de sprong naar hoofdredacteur. Daarnaast presenteerde zij de YouTube-serie Fashionchick Bodytypes. Kwast zal dit voorjaar als presentatrice en stylist te zien zijn in Your daily look.

Kwast: "Ik ben ontzettend trots en blij met mijn nieuwe rol binnen Fashionchick. Ik voel me ongelooflijk vereerd dat Fashionchick en TLC mij de kans geven om - samen met de rest van het team - van Your daily look een groot succes te maken. TLC is de grootste vrouwenzender ter wereld en brengt unieke, verrassende en bijzondere programma’s. Daar komt nog eens bij dat de doelgroepen van Fashionchick en TLC naadloos op elkaar aansluiten. Een ideale plek voor Your daily look om de Nederlandse vrouw op dagelijkse basis te inspireren."

Vanessa Vermeulen, marketingmanager van TLC: "Met de samenwerking vergroten we ons digitale bereik en bieden we onze kijkers nieuwe content en inspiratie in de vorm van tips & tricks. De ideale match dus."

Fashionchick: Your daily look is vanaf 16 april 2018 van maandag tot en met vrijdag rond 20:00 uur te zien op TLC en zal meerdere keren per dag worden herhaald.

Foto: Melissa Kanters

www.fashionchick.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie