Jeroen Bergman Managing Director Film1/SPI International
15-07-2019 11:33:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2329 | Tags:

SPI International stelt Jeroen Bergman aan als Managing Director. Het bedrijf heeft per 1 augustus 2019 de merkrechten overgenomen van Film1.

Jeroen Bergman is aangesteld in verband met zijn opgedane expertise in de branche. Hij maakt de overstap na twintig jaar dienstverband als Managing Director Programming bij Liberty Global. Tijdens zijn periode bij Liberty Global werkte Bergman aan de acquisitie van het Nederlandse Canal+-merk en was hij hier zes jaar lang verantwoordelijk voor. In die periode werd de dienst ook geherintroduceerd als Film1 en Sport1. Onder aanvoering van Jeroen Bergman zal SPI zowel lineaire zenders als digitale diensten blijven aanbieden.

Berk Uziyel, CEO van SPI International: “We zijn ontzettend verheugd met Bergman als Managing Director van Film1. Met zijn expertise binnen de media- en entertainmentbranche zal hij een sleutelrol spelen in het verstevigen van de groei van Film1 als de beste premium filmdienst in Nederland.”

Jeroen Bergman: “Ik ben erg blij om met SPI International samen te werken. Het is een bedrijf dat ik goed heb leren kennen vanwege hun sterke aanwezigheid in Europa. Hun staat van dienst, superieure programmering en gevestigde contentrelaties zullen flink bijdragen aan het stimuleren van de groei van Film1 in Nederland.”

www.spiintl.com
www.film1.nl

 

Lees ook:

Programmering en distributie na doorstart Film1 onduidelijk
SPI International neemt Film1 over
Film1 stopt alle activiteiten

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie